Follow by Email

Translate

Google+ Followers

Google+ Followers

mandag den 2. august 2010

Fantastiske lange og tykke øjenvipper med Li Lash

Igennem flere måneder har jeg set toturials fra makeup guruer m.m, som slet ikke kan få hænderne ned over hvor fantastiske resultater Li lash giver.

Jeg har flere gange set før og efter billeder af folk jeg følger (og som jeg finder troværdige), men har holdt mig tilbage pga. prisen (139 US Dollors + fragt).

Jeg har nogle gange prøvet eyelash extensions som jeg synes er super flot i starten, men er ved at gå til at bekymring over om der nu sidder en buket helt åndsvagt og peger nedad eller om man ligger mærke til de vipperhår der mangler + de mine egne sørgelige og slidte øjenvipper der næsten ikke vil vokse bagefter.

Endelig for godt en måned siden sprang jeg ud i det, og købte en tube på ebay.com (pas på jeg har hørt at der er mange der sælger fake tuber derinde).

Jeg har brugt den hver aften i godt 15 dage nu, og kan allerede se lidt mere længde, og til min store forundring er det som om at mine øjenvipper nede ved kanten er blevet mørkere og tættere (det ligner faktisk at jeg har sort streg på).

Jeg kan ikke vente med at se det endelige resultat

3 kommentarer:

 1. Hejsa, det lyder jo som et vidundermiddel ;o)
  Kunne være man skulle ønske sig sådan en i julegave. Hvor er det rart, at du lige fik testet den.

  God weekend :o)

  SvarSlet
 2. Hej Leslie,
  Jeg er stadig superglad for den, og jeg behøver ikke at bruge den hver dag mere for at få et tilfredsstillende resultat :-)

  Det er så dejligt når noget rent faktisk virker :-)
  Tak fordi at du vil være min første faste læser hehe.

  SvarSlet
 3. Lige præcis :o)
  Hurra for ting der virker, smiler.

  Og det var så lidt, du er velkommen til at kigge forbi min blog :o)

  * Leslie
  http://frk-leslies.blogspot.com/

  SvarSlet