Follow by Email

Translate

Google+ Followers

Google+ Followers

søndag den 21. februar 2010

Jagten på et smukkere liv

Jeg har altid interesseret mig for skønhed på alle fronter.
Skønhed for mig er :
  • Patriciervillaer (drømmer om at bo i en, med havudsigt)

  • Gamle antikke møbler såsom hvidmalede kommoder med udskæringer, prime lysekroner, franske lysestager osv.

  • Det er også er ensartet hud ( især i ansigtet) flot gennemfarvet frodigt blankt hår med smukke highligths (min favorit farve pt. er rødbrun/auburn).
  • Tøj der er passer til kroppen
  • Næstekærlighed - Skønhed mellem mennesker. Jeg elsker at se folk sætte sig udover deres eget ego, og gøre noget godt for andre uden att forvente at få noget tilbage. Også selvom de ikke lige nødvendigvis ligger i rendestenen og kravler rundt. Jeg har meget kærlighed i mit famillieliv og synes derfor at det er der mit overskud ligger og der er Dér at jeg kan give tilbage til andre. P.s Jeg har også et planbarn i afrika,en lille pige :-)
  • Naturen, jeg elsker at være i min egen have og se det jeg har plantet vokse op og forskønne omgivelserne, og tage det med indenfor og spise eller putte i vaser eller forærer andre :-) Eller at sidde og hører bølgerne bruse på en strand og snuse havduften:-)
Lige pt. er min fokus (nok pga. vejrets begrænsning) på skønhedsprodukter og min mission er at skrue tiden lidt tilbage til mht. rynker, pigmentpletter m.m. Og få hvidere tænder, få en mere perfekt hverdags makeup osv
Jeg fik en del nye rynker sidste år fordi jeg var begyndt at ryge igen (jeg er stoppet nu d. 31/12-2009 kl. 23:45 ) og kan se en bedring i huden (den er bla ikke så grå mere).
Jeg har nu brugt oceraner af tid på youtube.com og set makeup toturials, makeup reviews og en masse How To ........
Der er en masse makeupartister og private derinde som tester alverdens produkter, for som jeg at finde frem til den bedste foundation, hjemme peeling, ansigtscreme til meget tør hud, highligther til den ene og den anden hudfarve (Lys - Medium -Mørk) og det nye for mig er at man også skal vide hvad ens huds undertone er (jeg tror at jeg har fundet frem til at min er gul eller beige).
Jeg har købt nogle af de produkter som de alle sammen næste ikke kan få hænderne ned over, og som nogen af dem også er blevet udnævnt til Best Beauty product 2009 osv. af bla Alure magazine.
Jeg vil fortælle om dem, når jeg har brugt dem lidt længere, men jeg kan fortælle at et af dem er virkelig overraskende godt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar