Follow by Email

Translate

Google+ Followers

Google+ Followers

onsdag den 17. marts 2010

Jagten på den perfekte Foundation

Jeg har været på jagt efter den perfekte foundation til mig i et stykke tid nu.
jeg har prøvet følgende :
 • Bobbi Brown Luminios Moisturizing Foundation i Warm Beige (den var ok, men lidt for gul (selvom jeg har gule undertoner) og den var fed og gav mig derfor bumser)

 • Chanel Teint Innocence 30
(Ok men dækker ikke så godt og holder ikke så længe, farven var også lidt kunstig)
 • Chanel Lift/Pro Lumiere 40
(Bedre dækkende og en ganske ok foundation, men kan godt føles lidt tung og leret på huden) ?? jeg synes lidt bedre om den der hedder Lift, som egentlig er lavet til lidt ældre piger :-(
 • Estee Lauder Double wear 3N1 og 3C1
(lugter besynderligt af maling ? hehe og holdt ikke så længe, damerne fra de to forskellige matas butikker jeg var i, fik også farvematchet mig helt forkert. De tog efter mine røde kinder og gav mig prøver med hjem på rosa undertoner.
 • Clarins everlasting nr 110
(den var ok, men fik fremhævet min store porer i T-zonen også selvom jeg brugte Photo Finish Primer (Smashbox).

 
Til sidst gik jeg i magasin og blev farvematchet på:
 • MAC face and body foundation (C4) som er blevet sammenlignet med De skamroste Makeup forever HD foundation og Nars Sheer Glow som desværre ikke lige er til at fremskaffe i Danmark. Dog har jeg sidenhen googlet mig frem til en klinik på amager der har MUFE, som jeg snart vil besøge :-)


 
MAC face and Body er super god :-) den er tynd, ser naturlig ud og giver et lækkert "glow" i sær i kunstigt lys.
Den holder rimeligt godt, men ikke en hel dag og siges at være vand"tæt" endda. Eneste minus er at den ikke dækker mine røde kinder så godt, men jeg så et tip på en video af min ynglings youtube makeup "blogger" : Sardun1 , at man kan nøjes med at dække det røde med Clinique´s even better og straks strøg jeg ned i Matas og fik en prøve (o5 neutral). det virker fint, men Clinique har ikke den samme lækre glød i deres farve, så jeg tror at jeg vil prøve at ligge MAC ovenpå Clinique næste gang og se om det ikke giver et bedre resultat. :-)

2 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Åh ja, jagten efter den perfekte foundation er ikke super nemt.

  SvarSlet