Follow by Email

Translate

Google+ Followers

Google+ Followers

tirsdag den 8. februar 2011

Arghh Gå væk Gå væk

Kender i den om jægeren der gik i skoven og skød et dådyr, smed det over skulder og traskede afsted.
Så mødte han skovfogeden som sagde Hov Du må ikke skyde dyrene hér og peger på jægerens skulder.
Jægeren drejer hovedet og udbryder Argghhh gå væk, gå væk og basker efter dyret....


Sådan havde jeg da mine unger forleden legede med vores digitalkamera og fik taget et hæsseligt billede af min bagdel, som tilsyneladende har vokset sig temmelig stor.

Det er én af ulemperne ved at blive bedre til at sminke sig tyndere i ansigtet og klæde sig efter sine former + at jeg er een af dem der tager på på bagsiden af min krop.

Nå men jeg vovede mig op på vægten, holdt vejret og kikkede ned ......Dadadadaaammm og HYLL fra en gammel skrækfilm!!! den stod på 75,6 kilo hvilket gør mig med mine 168 cm. til Let overvægtig.

Og jeg troede faktisk at jeg lå lige på grænsen med 70 kilo.
Det skal lige siges at jeg har haft graviditetsdiabetes, og min læge rådede mig til at holde mig indenfor normalvægten resten af livet, hvis jeg ikke ønskede at få rigtig diabetes.

Jeg kom til at tænke på min superslanke svigerinde som har kæmpet med vægten i mange år indtil hun begyndte at madlogge. Og hun har ligget stabilt lige siden (1-2 år).

Jeg selv prøvede også http://www.madlog.dk/ og synes at det virkede godt.

Summasummarum så medte jeg mig ind igen i går for 10 uger til at starte med, og for sølle 99 kr.
Og de har fået en ny fed feature : den kan beregne hvormeget af de forskellige vitaminer og mineraler man får i sin kost, så jeg tænker at jeg kan undgå at skulle spise Mega B-Stress vitaminer og få det gennem kosten istedet.???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar